Etusivu - Ravintola Urban
Olemme auki ma - pe klo 11.00 - 14.00
  • Lounas

  • Ilta

Keittiö avoinna MA - PE klo 11.00 - 14.30, PE 17-20.30, LA 16-20.30
Lounaalla tänään|Rapulaksaa, basmatiriisiä & kananmunaa TAI Gremolatagnoccheja, mantelisalsaa & parmesaania
Ravintola Urban

 

Ravintola Urban

Ravintola Urban on helmikuussa 2013 avattu, pieni ja persoonallinen Rôtisseurs kilpiravintola Kuopion keskustassa, aivan torin tuntumassa.

Arvostamme hyvää ruokaa, laadukkaita raaka-aineita, sujuvaa palvelua ja tietenkin asiakkaitamme!

Urban on luonteeltaan lämmin ja rento paikka jossa olostaan nauttii niin asiakas kuin henkilökuntakin, myös hyvin käyttäytyvät koirat ovat tervetulleita meille. Pöytävaruksia emme lounaalle ota, mutta ohjaamme parhaille vapaille paikoille heti ovelta. Sekapöytäkäytäntöämme ei kannata säikähtää vaan solahtaa joukkoon mukaan!

Urbanin rento Weekend Menu on tarjolla viikonloppuiltaisin. Kolmen ruokalajin alku-, pää- ja jälkiruoista on tarjolla jokaisesta kaksi eri vaihtoehtoa. Sama menu on tarjolla aina kaksi perättäistä viikonloppua. Weekend Menu pöytävarauskalenteri sekä lisätiedot löytyvät kohdasta "ilta".

Urbanin LAHJAKORTTEJA on myynnissä ravintolassamme, tervetuloa ostoksille! Jos olet kauempaa, ota yhteyttä sähköpostitse info@ravintolaurban.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Ravintoloitsijat,
Anna Marttinen & Anssi Kantelinen

Ravintola Urban

Yksityistilaisuudet

Ravintola Urbania on mahdollista varata myös yksityistilaisuuksia varten ma–to klo 17–22 (Henkilömäärä min. 25 / max. 50) ja pe klo 17–23 (Henkilömäärä min. 30 / max. 50).

Tiedustelut: info (at) ravintolaurban.fi / puh: 0405522439

Kahvilatuotteet

Pannuissamme on Urbanin omaa Robert Paulig Roasteryn kahvia ja Johan & Nyströmin haudutettua teetä. Lisäksi tarjolla vaihdellen Urbanin leivonnaisia ja jäätelöä. Tarjoilijamme kertovat päivän valikoimasta tarkemmin!