Ilta - Ravintola Urban
Olemme auki ma - pe klo 11.00 - 14.00
pageimage

Ilta

Yksityistilaisuudet

Järjestä tilaisuutesi tyylillä ja rennosti varaamalla meidät käyttöösi. Kaikki yksityistilaisuutemme ovat vähintään kolmen ruokalajin pöytiin tarjoiltuja illallisia. Tilaisuuksia on mahdollista järjestää min. 25 / max 50 hengelle ma-to klo 17-22 sekä perjantaisin min. 40 / max 50 hengelle klo 17-23.

Tiedustelut:

Sähköpostitse: info (at) ravintolaurban.fi

Urban Weekend Menu

Rentoa kolmen ruokalajin viikonloppumenua on tarjolla perjantaisin klo 17-22 ja lauantaisin klo 16-22. Alku-, pää- ja jälkiruoista on tarjolla jokaisesta aina kaksi eri vaihtoehtoa. Menu vaihtuu kahden viikon välein ja on hinnaltaan 49 eur / hlö. Lapset alle 7v. 36 eur / hlö. (Hinnat 28.6. alkaen aikuiset 56 eur ja lapset alle 7v. 42 eur)

----

Menu viikoille 21-22 / 2024
ALKURUOAKSI:

Ajo blanco, melonia & paahdettua mantelia

TAI

Nduja empanada, paprika-fetapyrettä & pikkelöityä fenkolia

PÄÄRUOAKSI:

Friteerattua kuhaa, paellaa & rouillea

TAI

Korvasienirisottoa & sahrami beurre montéssa haudutettua valkoista parsaa

JÄLKIRUOAKSI:

Crêpe suzette, sitruscurdia, paahdettua valkosuklaata & vaniljajäätelöä

TAI

Kookos crème caramel, ananasta & mansikkaa

---------------

Olemme valinneet menulle suositusviinit jotka ovat tilattavissa paikanpäällä mieltymysten mukaan. Meiltä löytyy myös hyvä valikoima alkoholittomia vaihtoehtoja!

Varaamme menulle ruokailuaikaa kaksi tuntia per pöytä. Muistattehan että Urbanissa istutaan osakseen jaetuissa pöydissä muiden seurueiden kanssa myös iltaisin.

Pöytävaraukset tehdään suoraan oheisesta Table Online-varauskalenterista. Yli 6 hengen varaukset suoraan ravintolasta: info@ravintolaurban.fi / 040 55 22 439.

Ilmoitattehan meille mahdollisista raaka-aineallergioista ja erityisruokavalioista jo varauksenne yhteydessä hyvissä ajoin ennakkoon. Vasta varauspäivänä tai paikanpäällä ilmoitettuja erityisruokavalioita emme välttämättä pysty huomioimaan.

KAIKKI OIKEUDET MUUTOKSIIN JA POIKKEUKSIIN PIDÄTETÄÄN.