Ilta - Ravintola Urban
Olemme auki ma - pe klo 10.30 - 14.00
pageimage

Ilta

Yksityistilaisuudet

Järjestä tilaisuutesi tyylillä ja rennosti varaamalla meidät käyttöösi. Kaikki yksityistilaisuutemme ovat vähintään kolmen ruokalajin pöytiin tarjoiltuja illallisia. Tilaisuuksia on mahdollista järjestää min. 25 / max 50 hengelle ma-to klo 17-22 sekä perjantaisin min. 40 / max 50 hengelle klo 17-23.

Tiedustelut:

Sähköpostitse: info (at) ravintolaurban.fi

Urban Weekend Menu

Rentoa kolmen ruokalajin viikonloppumenua on tarjolla perjantaisin klo 17-22 ja lauantaisin klo 16-22. Alku-, pää- ja jälkiruoista on tarjolla jokaisesta aina kaksi eri vaihtoehtoa. Menu vaihtuu kahden viikon välein ja on hinnaltaan 49 eur / hlö. Lapset alle 7v. 36 eur / hlö.

Menu viikoille 47-49

ALKURUOAKSI:

Paahdettua punajuurta, vadelmaa, gorgonzolakreemiä & pähkinää
tai
Sorsarisottoa, omenaa & paistettua siitakesientä

PÄÄRUOAKSI:

Kuhaa, savojinkaalia, panchettaa & kermaista savusimpukkalientä
tai
Feta-maissi empanadas, haudutettua savojinkaalia & maissi-chilikeittoa

JÄLKIRUOAKSI:

Catalanakreemiä, appelsiinia & kristallisoitua suklaata
tai
“Rocky road” brownie, aprikoosihilloketta, pähkinää & marenkia

Olemme valinneet menulle suositusviinit jotka ovat tilattavissa paikanpäällä mieltymysten mukaan. Meiltä löytyy myös hyvä valikoima alkoholittomia vaihtoehtoja!

Varaamme menulle ruokailuaikaa kaksi tuntia per pöytä. Muistattehan että Urbanissa istutaan jaetuissa pöydissä muiden seurueiden kanssa myös iltaisin.

Pöytävaraukset tehdään suoraan oheisesta Table Online-varauskalenterista. Yli 6 hengen varaukset suoraan ravintolasta: info@ravintolaurban.fi / 040 55 22 439.

Ilmoitattehan meille mahdollisista raaka-aineallergioista ja erityisruokavalioista jo varauksenne yhteydessä ennakkoon. Vasta paikanpäällä ilmoitettuja erityisruokavalioita emme välttämättä pysty huomioimaan.

VIIDEN RUOKALAJIN YLLÄTYSMENUILLALLISET

Pe-la 19.-20.1.2024 klo 17
Menu 69 eur ja menulle sovitettu viinipaketti 49 eur.

KAIKKI OIKEUDET MUUTOKSIIN JA POIKKEUKSIIN PIDÄTETÄÄN.