Olemme auki ma - pe klo 10.30 - 14.00
pageimage

Ilta

Yksityistilaisuudet

Järjestä tilaisuutesi tyylillä ja rennosti varaamalla meidät käyttöösi.Kaikki yksityistilaisuutemme ovat vähintään kolmen ruokalajin pöytiin tarjoiltuja illallisia. Tilaisuuksia on mahdollista järjestää min. 20 / max 50 hengelle ma-pe klo 17.30-22.00 ja la klo 15.00-22.00.

Tiedustelut:

Sähköpostitse: info (at) ravintolaurban.fi

Urban Weekend Menu

Rento viikonloppumenu on tarjolla perjantaisin klo 17-22 ja lauantaisin klo 16-22. Kolmen ruokalajin alku-, pää- ja jälkiruoista on tarjolla jokaisesta kaksi eri vaihtoehtoa. Sama menu on tarjolla aina kaksi perättäistä viikonloppua ja on hinnaltaan 39 eur / hlö.


Olemme valinneet menulle suositusviinit jotka ovat tilattavissa paikanpäällä mieltymysten mukaan. Meiltä löytyy myös hyvä valikoima alkoholittomia vaihtoehtoja.

Varaamme menulle ruokailuaikaa kaksi tuntia per pöytä. Urbanissa istutaan väljästi jaetuissa pöydissä muiden seurueiden kanssa myös iltatilaisin.

Pöytävaraukset tehdään suoraan oheisesta Table Online-varauskalenterista. Yli 6 hengen varaukset suoraan ravintolasta: info@ravintolaurban.fi / 040 55 22 439.

Ilmoitattehan mahdollisista raaka-aineallergioista jo varauksenne yhteydessä, jotta osaamme niihin varautua. Vegaanista menua tarjoilla vain erikseen ilmoittaminamme viikonloppuina.

HUOM! Viidenruokalajin yllätysmenuillallisille saadut lahjakortit ovat käytettävissä euro-arvoltaan weekend menuihin juomineen, lounaisiin sekä tiskillä myynnissä oleviin tuotteisiin.

KAIKKI OIKEUDET MUUTOKSIIN JA POIKKEUKSIIN PIDÄTETÄÄN.

Varauskalenteri

Tilaa keittokirja tästä »