Ilta - Ravintola Urban
Olemme auki ma - pe klo 11.00 - 14.00
pageimage

Ilta

Yksityistilaisuudet

Järjestä tilaisuutesi tyylillä ja rennosti varaamalla meidät käyttöösi. Kaikki yksityistilaisuutemme ovat vähintään kolmen ruokalajin pöytiin tarjoiltuja illallisia. Tilaisuuksia on mahdollista järjestää min. 25 / max 50 hengelle ma-to klo 17-22 sekä perjantaisin min. 40 / max 50 hengelle klo 17-23.

Tiedustelut:

Sähköpostitse: info (at) ravintolaurban.fi

Urban Weekend Menu

Rentoa kolmen ruokalajin viikonloppumenua on tarjolla perjantaisin klo 17-22 ja lauantaisin klo 16-22. Alku-, pää- ja jälkiruoista on tarjolla jokaisesta aina kaksi eri vaihtoehtoa. Menu on hinnaltaan 56 eur / hlö. Lapset alle 7v. 42 eur / hlö. 

----

Menu viikoille 26-30 / 2024
ALKURUOAKSI:

Savo-Karjalan härkätartar, friteerattuja torikasviksia, dijonkreemiä & pikkelöityä sinappia

TAI

Kantarelliorzoa, Juustoportin vuohen gruyèreä, karamellisoitua sipulia & paahdettuja kirsikkatomaatteja

PÄÄRUOAKSI:

Kallaveden kuhaa, gribicheä, lohenmätiä, kesäkasviksia & porkkanavoikastiketta

TAI

Selleri "schnitzel", gribicheä, kesäkasviksia & porkkanavoikastiketta

JÄLKIRUOAKSI:

Karamellisoitua saaristolaispannukakkua, raparperia, mansikkaa & maitojäätelöä

TAI

Mustikka pavlova, jogurttikreemiä & mustikkasorbettia

---------------

Olemme valinneet menulle suositusviinit jotka ovat tilattavissa paikanpäällä mieltymysten mukaan. Meiltä löytyy myös hyvä valikoima alkoholittomia vaihtoehtoja!

Varaamme menulle ruokailuaikaa kaksi tuntia per pöytä. Muistattehan että Urbanissa istutaan osakseen jaetuissa pöydissä muiden seurueiden kanssa myös iltaisin.

Pöytävaraukset tehdään suoraan oheisesta Table Online-varauskalenterista. Yli 6 hengen varaukset suoraan ravintolasta: info@ravintolaurban.fi / 040 55 22 439.

Ilmoitattehan meille mahdollisista raaka-aineallergioista ja erityisruokavalioista jo varauksenne yhteydessä hyvissä ajoin ennakkoon. Vasta varauspäivänä tai paikanpäällä ilmoitettuja erityisruokavalioita emme välttämättä pysty huomioimaan.

KAIKKI OIKEUDET MUUTOKSIIN JA POIKKEUKSIIN PIDÄTETÄÄN.